6. Hepp! Dagens boktips.

Oj, svårt. Mitt bokläsande är inte på topp, snarare på botten. Jag tror att jag läste 12 böcker under 2013. Den bok jag läser för tillfället har legat orörd i min väska den senaste månaden. Jag måste nog faktiskt inse fakta och hoppa över den här punkten.

Annonser

5 thoughts on “6. Hepp! Dagens boktips.

  1. Jag är ingen deckargalning men hittade Kristina Ohlsson och läste alla böckerna. Väldigt, väldigt bra och de senaste med koppling till Israel. Säpochefen i böckerna heter dessutom Eden! Den sista boken var bäst och hon skrev den delvis i Jerusalem. Den heter Davidsstjärnor!

    1. Jag är ju verkligen ingen deckarläsare, har aldrig förstått grejen. Fast det brukar ju vara lite kul att läsa om saker man känner till lite så jag kanske ska försöka.

  2. Jag läser just ”L’histoire de France pour les Nuls”; jag har kommit till kapitlet där ca 40 000 vikingar belägrade Paris i nâgra mânader. Frankrikes historia är verkligen blodig, inte ett ârtionde utan massakrer och krig.

    1. Historia är lite mer mitt gebit, har alltid haft en liten svaghet för Franska revolutionen, Napoleon och så andra världskriget. Men på universitetet läste vi en 700 sidor lång historiebok i stil med ”Histoire politique de la cinquième république” och efter det har jag aldrig tagit mig an mer fransk historia…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s