Föräldrabetyg

Ok, hittills den här veckan har vi missat två möten på dagis och glömt att skicka med en frukostmacka till dottern en gång. Vi har glömt att berätta för våra vänner att Ella har någon form av nötkänslighet (hon är inte allergisk så att det är farligt men det kliar obehagligt i halsen på henne) och därmed fått ett paniksamtal efter att hon blivit bjuden på en macka med Nutella på och börjat gråta och hulka. Vem tusan ger sina barn sån skit till mellanmål anyway tänker jag men det är kanske lätt att säga när ens barn inte äter det om hon vet att det är Nutella.

Vi har dock kommit ihåg att ta våra barn till skola och dagis varje dag, i tid dessutom. Vi har även hämtat dem varje dag, i tid. De har varit på varsin aktivitet. Alla dagar utom en har vi kommit ihåg mackor till Ella. Vi var på föräldramöte på skolan igår, jag lämnade en check till skolans sekreterare för extraaktiviteter idag, flera dagar innan deadline.

På det stora hela, en rätt ok vecka. Iofs är den inte slut ännu men maken är redo för att gå på en fest för förstaklassare på sitt jobb idag tillsammans med båda barnen medan jag går på en brit mila (chop, chop) för en kompis nyfödda tvillingar och imorgon kl 10.00 kommer vi båda att vara på skolan för att kolla in de olika extra aktiviteter som erbjuds under året (jag har höra att Lego-kursen är fantastiskt bra, skulle gärna gå den själv). Det är en rätt stor förändring det här med att ha skolbarn, ett helt nytt språk att lära sig. Men stort och väldigt spännande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s