Klädinventering

Plockade fram barnens vinterkläder idag för att se vad vi ska ta med på Sverigeresan. Lät Ella prova tights, tröjor och pyjamaser. Hon har vuxit 8-10 cm sedan förra vintern så 70% av hennes kläder från förra säsongen är för små. Bara att investera i nytt när vi är i Sverige mao. Fatta vad man skulle bli lycklig själv om man var tvungen att köpa nya byxor för att ens ben blivit 8 cm längre.

Annars funderar jag på om man (barnen) klarar sig på fleece och regnjacka eller om jag ska ta med täckjackorna till dem. Stövlar? Mössor och vantar? Jag är helt handikappad när det kommer till att klä mina barn i temperaturer under 25 grader.

 

Annonser

4 thoughts on “Klädinventering

  1. Idag ösregnar det men är 12 grader. Fleecetröja och regnjacka, samt handskar och regntäta skor/stövlar är det som gäller. Men: för er kommer det att kännas kallare än för oss. Jag har sett turistande familjer (israeler tror jag) med dunjackor och mössor så det är svårt att säga. Det ska bli kallare i mitten av nästa vecka, 2-5 grader, så det kan vara en god idé att ta med varmare jackor.

    1. Jag ställer direkt om till att vara svensk så jag tycker sällan att det är kallt. Eitan vill ha så lite kläder på sig som möjligt ( han går till dagis i tshirt ibland när de andra barnen har dunjackor på sig). Vad gäller skor har Ella gummistövlar eller glittriga tygskor – inget däremellan. 🙂 I värsta fall har ju min bror tre killar som de kan låna från. Eller så kan man ju shoppa så klart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s