Min utrensning stöter på patrull!

Som en del av min stora utrensning har jag lagt upp några grejor på eBay. Jag har egentligen aldrig sålt något på eBay, förutom en del aktiviteter som vi som jobbar där förväntas att ställa upp på. Mina egna saker har jag däremot aldrig sålt. Till min stora glädje var det någon som ville köpa ”mina” Timberland-sandaler i storlek 47. Men, när jag kollade upp hur mycket frakten skulle kosta inser jag att köparen befinner sig i Saudi Arabien och Saudi Arabien finns inte med i listan över länder på den israeliska postens hemsida… Oh no, vad ska jag göra då? Varför finns det inte med? Efter lite snabbt googlande visar det sig att det tyvärr är förbjudet i Saudi Arabien att importera saker tillverkade, eller skickade från Israel. Men vi befinner oss i ganska gott sällskap iaf. Det är även förbjudet att importera saker som strider mot den kungliga familjens tro och moral, örtte, gosedjur, sexleksaker, religiösa böcker (inkl Koranen), Pokémon-leksaker, laserpekare och dadlar.

Annonser

2 thoughts on “Min utrensning stöter på patrull!

  1. Intressanta förbud, dessutom lär det vara hopplöst för ogifta kvinnor att ta sig in i det landet, ni är verkligen i gott sällskap!

    1. Jag skickade ett meddelande till köparen och sa som det var och om han hade någon adress i ett annat land som han ville att jag skulle skicka till skulle jag göra det med glädje. Men han har inte svarat. Inte betalt heller. Det kanske inte är ok att kommunicera med en kvinna från Israel på en shoppingsite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s