Purimfirande på jobbet

I torsdags var det dags för Purim-firande på jobbet. Utklädningstävlig var utlyst med filmtema. Många hade gått all-in och lagt ned massor av tid och kraft på riktigt bra kläder. Mitt team var utklätt till 101 Dalmatiner med vår chef som Cruella de Vil. De som vann tävlingen var ”The Addams family” och de hade verkligen lyckats – inte mindre än två personer kände jag inte ens igen förrän de öppnade munnen.

$_32
$_33
IMG_5039

Ja, det blev inte mycket jobb den dagen iaf. Kl 15 började nämligen familjeaktiviteterna och barn och partners till anställda strömmade in. Större delen av övervåningen var transformerad till ett lekland – en portal av ballonger mötte dem utanför hissen och ledde in till stationer med ansiktsmålning, ballongdjur, jonglering, danskurs och styltor bl a. I kafeterian kunde man få pizza, varma majskolvar, våfflor, popcorn och sockervadd. Vi försökte hålla sockret på en rimlig nivå – inte alla lyckades, jag pratade med en liten kille som med enorma ögon och en galet lycklig röst berättade att sockervadden han åt på var hans tredje. Halv sju packade vi ihop, barnen fick en goodiebag fylld med godis, så klart. Nu är det sockerdetox till nästa högtid som gäller!

IMG_5064
IMG_5079
IMG_5081
IMG_5085
IMG_5087
Ebay - Purim photo by Itzik ben dosa-4
Ebay - Purim photo by Itzik ben dosa-5
Ebay - Purim photo by Itzik ben dosa-248

Annonser

2 thoughts on “Purimfirande på jobbet

  1. Härligt! Purim har vi bara firat någon enstaka gång (2 tror jag) här i Sverige. Jag är inte så mycket för att klä ut mig men på jobbets julfest brukar alla gå all in på det tema festen har och då brukar det bli väldigt kul. Vad var det i goodie bagen?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s