Saker jag kommer att sakna med Israel…

2. De där varma sommarkvällarna vid poolen inne på Weizmann institutet. När skuggorna ligger långa längs med marken. Som i förrgår t ex. Värmen var tryckande fortfarande när jag klev av tåget vid halv sju. Som tur var blev jag upphämtad av familjen och skjutsad direkt till poolen. På söndagar är det kvällsöppet till kl tio. Vi hängde i poolen tills det var mörkt ute och bara strålkastarna lyste upp området. Maken hade gjort i ordning lite plockmat, frukt och grönsaker som vi åt i en paus. Ni vet den där känslan när man stigit upp ur vattnet efter en lång tid och börjar huttra där man sitter insvept i sin handduk. Den känslan finns inte här.

Njuter av att se vilka vattendjur mina barn har blivit. Så häftigt att se när de dyker ned och simmar längs med botten på den djupa delen av bassängen och rörelserna ser så naturliga ut. Eitan simmar inte något vidare normalt men under vattenytan kommer rörelserna av sig själva. Ella simmar snabbt, hon har jobbat stenhårt på att förbättra tekniken och kommer nog att få börja simma en gång i veckan när skolan drar igång.

IMG_7417
Solen på väg ned
IMG_7421
Vattnet kokar nästan och då tar badvakten fram slangen med kallt vatten. Till allas stora glädje. Han sprutar vatten i poolen, på människorna i poolen, på en farmor som står fullt påklädd vid sidan. Bästa stunden!
IMG_7430
Gissa vem som står på händer i poolen?
IMG_7431
Snabb proviantering i en paus.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s