At the end of the T

I lördags tog vi tunnelbanan ut till skogen. Efter att tillbringat all vår tid i stan sedan vi kom hit var det skönt att få komma ut i naturen. Eftersom vi inte har någon bil var vi rätt begränsade men fick tipset att ta tunnelbanan till Middlesex Fells, som man når om man tar orange linje till slutstationen Oak Grove. 

Det var en strålande fin dag, naturen var på sina håll rätt lik den svenska (och ingenstans lik den israeliska) och på ett par ställen kunde vi se både Boston och havet i fjärran. Barnen var nöjda över att få springa av sig ordentligt, vi lyckades klämma nästan 10 km på 3-4 timmar. I stort en sån där dag när barnen höll sams nästan hela tiden, inga större skador skedde, fåglarna sjöng bara för oss och matsäcken räckte till alla. En dag att minnas helt enkelt!

  

Fikapaus
    
Här skedde en av dagens incidenter – några sekunder efter att fotot togs trillade Eitan ned från grenen och skadade sitt ego svårt. Och på något sätt lyckades han hävda att det var Ellas fel…

 
Boston skymtar i fjärran
    
    
  
Till barnens stora förtjusning hittade vi ett par som ägnade sig åt snappeling

  
Eitan blev inspirerad

   

Annons

4 reaktioner till “At the end of the T

    1. Längtar redan tills det blir lite varmare och vi kan sticka iväg på lite längre utflykter! Finns ju massor av vackra ställen att besöka häromkring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s