Spring Carnival

Varje år anordnas en Spring Carnival på barnens skola. Karnevalen är öppen för alla och roddas av skolans PTO (typ Hem och Skola). Jag visste inte riktigt vad som kunde förväntas av karnevalen men det har pratats en del om den under de senaste veckorna och med tanke på att det kommer att vara ett uppehåll under ett par år när skolan ska byggas om/ut med start i sommar så hade man dragit upp förväntningarna ytterligare. Hela baksidan av skolan, skolgård, fotbollsplan och basketplanerna var upptagna av karuseller, hoppborgar, vattenrutschkanor och mattält. Jag hade sagt till mig själv att vara lite bjussig och låta barnen både äta sockervadd och åka nästan alla karuseller de ville. Jag ångrade förvisso det där med sockervadden efter att den första sockerrushen lagt sig och blodsockerfallet gjorde sig hört…

IMG_3636
Inte direkt den vanliga skolgården…

IMG_3637

IMG_3638

IMG_3643IMG_3644

IMG_3648

IMG_3653
Så här kul kan det vara att åka karusell

IMG_3654

IMG_3661
Rosa sockervadd, vilken (mar-)dröm!
IMG_3664
Tänk om jag hade vetat att man skulle ha badkläder med sig!
IMG_3673
Här tilltalas alla lärare med Mr./Ms. +Efternamn. Eitans gympalärare t ex heter Mr Newman. Ganska oväntat att Mr Newman visade sig vara en pojkslyngel som knappt blivit torr bakom öronen. Både han och Eitan ställde iaf upp på att ”sitta på plankan” och trilla ned i en tunna med vatten när någon kastade en boll mitt i prick. 

IMG_3686

IMG_3693
Det gäller att ta i ordentligt när man har chansen att skjuta vattenballonger på sin skola!
Annonser

6 thoughts on “Spring Carnival

 1. SÅ roligt för barnen! OCH vad de satsat!! WOW. Jättekul!
  Det är ungarna värda efter ett hårt skolår. Perfekt sätt att börja sommaren på.
  Vilken rolig dag för alla.

  1. Ja, det var en riktig höjdare! Jag är så imponerad av den här skolan, det finns så mycket engagemang och ambition. Lite tråkigt bara att skolan ska byggas ut för det innebär att barnen kommer att få vara i en temporär lokal under ett par år. Men de jobbar för att det ska bli så bra som möjligt ändå.

 2. Kul med aktiviteterna, särskilt när vatten är inblandat!!! Här har sonen varit på Aqua Parque med klassen under några timmar och roat sig kungligt!

  Våra små prinsar och prinsessor!

  1. Det var perfekt eftersom det var runt 30 grader i går också. Kan tänka mig att ni också har det rätt varmt så vattenland låter superkul.

  1. Det var jättekul, helt oväntat för mig att det skulle vara såpass stort! Tydligen drar det in massor av pengar till PTO som går direkt till skolan. Förra årets vinst användes till interaktiva whiteboards och iPads i klassrummen bl a.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s