Lugn helg

I helgen har det inte gjorts många knop. Efter ett par helger med späckade scheman så behövdes det. Dessutom har det varit riktigt varmt i helgen så suget efter aktiviteter var inte stort. I fredags åt jag lunch med en israelisk kompis i syfte att få lite tips och råd om jobbsökande. Hon har gått en MBA här i Boston och lärt sig mycket om vad som är bästa tillvägagångssätt, vad som kommer upp på intervjuer etc. Dessvärre är en väldigt viktig del i arbetssökandet här nätverkande och jag har inte alltför mycket kontakter men det ska nog ordna sig. Om det är någon som känner någon som vill anställa en smart, trevlig och allmänt fantastisk person så kan de kontakta mig!

Igår behövde maken jobba så jag tog med mig barnen till en pool i närheten. Tydligen är kommunala pooler gratis så det tackar vi för. Inte det mest inspirerande stället men barnen var helnöjda och med rent vatten, stora omklädningsrum och badvakter på plats så tycker jag inte att det finns något att klaga på. Eitan skulle absolut ligga i solen och värma sig för tydligen är 34 grader i skuggan inte tilräckligt varmt för honom. När han somnade flyttade jag dock över honom till skuggan. Inte förrän klockan var sex och det började regna åkte vi hem.

IMG_5350

IMG_5351

IMG_5355

Idag har jag tvättat och städat lite. Men det bästa av allt, jag fick en ny dator. Eller, fick är ju kanske inte rätt ord, och inte heller ny, men att köpa en 1 år gammal dator av en israelisk familj som flyttar tillbaka i veckan för 200 USD känns inte långt ifrån. Förvänta er en ökning i bloggandet! Dessutom köpte vi deras gamla sängbord så nu kan jag äntligen ställa min lampa och mitt vattenglas bredvid sängen och inte på golvet. Det är ju bara att inse att efter det initiala möbelshoppandet när vi flyttade hit så var vi övershoppade och orkade inget mer. Och sedan vänjer man sig och glömmer liksom bort att sängbord är en rätt normal del av ett möblemang för vuxna människor. Men, eftersom de ändå ville sälja sina så passade vi på och det känns som en riktig förbättring i livskvalitet. Nu kan jag läsa böcker på kvällarna innan jag somnar.

IMG_5343
Det kanske inte är den tjusigaste trädgården men som ett förstagångsprojekt är jag hyfsat nöjd! 
IMG_5341
Så här tycker jag att sommarmat ska vara – mycket sallad, lite grillat, lite carbs och tillagat av maken!

I morgon är det återigen läger som gäller för barnen. Jag har köpt ny solkräm för känslig hud till Ella, förhoppningsvis slipper hon utslag. Men veckans stora händelse är dock att min allra bästa kompis och hennes två söner, tillika mina gudbarn, kommer hit på tisdag och stannar till på söndag. Att säga att jag längtar ihjäl mig är en lätt underdrift!

 

Annons

2 reaktioner till “Lugn helg

  1. Alltså bilden där han ligger raklång på rygg mellan pool och ja, vad det där nu kallas – golvbrunn? Herregud. Jag KAN INTE SLUTA fnissa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s