Biobesök

I enlighet med ”en aktivitet om dagen”-tänket så stod idag biobesök på programmet. Det var dags för Ella att casha in sin födelsedagspresent från sina Sverige-kusiner. Jag hade bokat in oss på ”The Secret Life of Pets” på en bio på Fenway så på vägen dit gick vi förbi Tasty Burger och köpte med oss milkshakes. Deras Green Monster-shake är nog den godaste milkshake jag smakat, mintchoklad med små chokladbitar i… I presentpaketet ingick även popcorn (med extra smör) så vi gled fullastade ned i våra skinnfåtöljer i VIP-salongen. Ok, VIP-salongen var en ren slump – antagligen för att vi var på en matinéföreställning med ganska lite folk, vi betalade inget extra för det.

IMG_5883

IMG_5887

IMG_5888

Vi såg en trailer för den här filmen när vi var på bio i Sverige förra året och sedan dess har filmen då och då kommit upp till diskussion så vi kan nog lugnt säga att det var ganska höga förväntningar. Men filmen höll, barnen skrattade högt vid ett antal tillfällen och efteråt var de supernöjda. Engelskan flyter såpass bra för dem att det inte är något hinder längre. Även jag gillade filmen.

Efter filmen promenerade vi hem i sensommarvärmen och det var ett sånt där tillfälle när alla var på bra humör, barnen gillade varandra och jag  njöt över det mjuka ljuset som föll över tegelhusen på Beacon street. Ja, jag slänger in två bilder så ni verkligen ser för sådana här stunder händer inte för ofta..

IMG_5890

IMG_5891

Annons

6 reaktioner till “Biobesök

  1. Gör det, jag tycker att de var sevärd! Detvar faktiskt första gången vi var på bio i USA, det känns som att det är först nu som språket inte längre är något hinder. Kram!

  1. Jag funderade hur de skulle kunna fylla upp 1,5 timme när allt man sett på trailerna var över efter 5 min men det gick ju riktigt bra!

 1. Den där ska vi också se, måste bara kolla så att den inte är dubbad på spanska!

  Vem 17 kom på den idiotiska idén! Läste i ett forum en spanjor som sa att han tittar inte på tv eller film för att läsa, om han ville läsa så läste han en bok!

  Jeeze…

  1. Jag kan ju förstå att man dubbar barnfilmer för små barn men redan runt 10-årsåldern verkar ju svenska barn kunna tillräckligt med engelska/läsa tillräckligt fort för att kunna se en odubbad engelsk film. Tänk vad mycket bättre på språk man skulle vara i alla dessa länder som dubbar om man bara la av med dubbningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s