En liten bokhandel

Om man promenerar från Chinatown till Boston Common och inte absolut måste ta den snabbaste vägen så kan man hamna på West Street. Där, mellan mexikanska restauranger och kontorsbyggnader, ligger Brattle Book Shop inklämt. Ett gammalt antikvariat med en utedel där man kan leta i hyllorna efter fynd för några dollar. Jag är faktiskt inte så förtjust i gamla, gulnande böcker men maken slog till på en bok av Churchill. Eitan hittade en bok om flygplan som han fördjupade sig i. Tyvärr hade det nyligen regnat så bokhyllorna som i vanliga fall står utrullade på asfaltsplanen var nu övertäckta med plast men det var fortfarande en ganska fotovänlig plats!

img_6262

img_6264

img_6267

img_6270

Annonser

2 thoughts on “En liten bokhandel

  1. Kul ställe ! Älskar antikvariat, när jag är i Stockholm hamnar jag alltid en längre stund hos Rönnels på Birger Jarlsgatan. Med så små upplagor som svenska böcker har är dom ju snabbt borta ur vanliga affärer. Men på engelska? Måste vara evighetsutgivning för en del…

    1. Jag har sett bilder på bokhandeln på nätet men vi hamnade där av en ren händelse och det var verkligen mysigt! Egentligen är det ett rätt stort ställe, flera våningar inomhus med mycket sällsynta rariteter. Det finns nog många böcker med små upplagor här också med tanke på hur stort utbud det finns. Men ja, en del böcker tas nog aldrig ut ur utgivningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s