Debatter

Som så många andra satt vi framför TV’n igår kväll och kollade på den första presidentdebatten. Och herregud vilket spektakel. Jag kan verkligen inte förstå hur man kan tycka att Trump skulle bli en bra president. Jag kan förstå att man inte gillar Clinton. Jag kan förstå att man vill rösta på någon annan kandidat. Men jag kan inte förstå att man kan tycka att Trump är ett bättre alternativ.

Debatten igår gjorde ingenting för att få mig på andra tankar, den bara förstärkte mina åsikter om Trump. Han gick på om hur fantastisk han är, hur fantastiskt hans företag är, hur mycket pengar han tjänar, använda sina fantastiska ord (tremendous användes 13 ggr) och vilket fantastiskt temperament han har. Allt som känns som relevant för en blivande president för en supermakt… Det här till exempel, använde han som ett tecken på vilka goda relationer han har till svarta väljare:

”I’ll go one step further. In Palm Beach, Florida, tough community, a brilliant community, a wealthy community, probably the wealthiest community there is in the world, I opened a club, and really got great credit for it. No discrimination against African-Americans, against Muslims, against anybody. And it’s a tremendously successful club. And I’m so glad I did it. And I have been given great credit for what I did. And I’m very, very proud of it. And that’s the way I feel. That is the true way I feel.”

 POTUS… Soon on a Reality show near you…

Annonser

4 thoughts on “Debatter

 1. Han är helt galen. Debatten förlorade han, i mitt tycke, med en smäll. HUR kan ngn vilja rösta på honom? Ser de inte igenom hans tunna skal? OCH så vidrig han var då, avbröt, högljudd och opåläst. Skyllde ALLT dåligt som hänt US på Hillary, i princip. Skäms å det republikanska partiets vägar.
  Gillar Hillary, hon är skarp, kunnig och ämnad för jobbet. Måtte det bli HON.
  Tycker Lester H var världens sämsta moderator fö.
  Nu får vi se hur nästa debatt går. Hoppas han är lika pinsam där.
  Trevlig helg!

  1. Det skrämmande är ju att han har en så stor väljarskara som tänker rösta på honom no matter what. Som ser på debatten via Fox News och inte bryr sig om att han står och ljuger dem alla upp i ansiktet. Obegripligt.
   Trevlig helg själv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s