Tillbakablick – för 6 år sedan

Ibland påminner Google mig om härliga minnen genom sina tillbakablickar från mina lagrade foton. Ikväll kom det en tillbakablick till för sex år sedan. Vi hade tältat i öknen utanför Eilat i södra Israel tillsammans med två andra familjer för att på morgonen ge oss ut på en dagsvandring i öknen. Vad vi inte visste då var att innan vandringen var slut skulle tre av barnen ha blivit magsjuka. Det finns ställen man hellre vill ha magsjuka barn än i en bärstol på ryggen om man säger som så. På kvällen hade vi dock en svit på Hilton i Eilat med room service som kom med nya lakan varje gång de hade blivit nedkräkta. Vi och en annan familj skulle egentligen checka in kvällen därpå för en konferens men vi lyckades deala till oss en extranatt till reducerat pris, vårt förhandlingsläge hjälptes enormt av att de inte vill ha kräkande barn i lobbyn.

img_9382
Buddha in the desert! Så går det när man har grädde istället för mjölk i brösten…
img_9394
Saknar Ellas lockar. Världens sötaste. 
img_9409
Lite annorlunda landskap än vad vi har runt oss nuförtiden.
Annons

6 reaktioner till “Tillbakablick – för 6 år sedan

    1. Nä, magsjuka har ju du koll på för närvarande har jag förstått, aldrig kul. Men att ha magsjuka på Hilton slår att ha det i ett tält! Saknar faktiskt våra ökenvandringar lite.

    1. Ja, öknen är så speciell. När ditt knä blivit bra får ni planera en ökentripp, jag är lite sugen på Utah och deras nationalparker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s