Valentine’s och sjuklingar

Glad Alla Hjärtans dag allihop! Här har vi ett alternativt firande med en sjukling (Eitan har feber och ligger och sover), jag hade feber igår kväll men mår ok nu och Y kommer att göra någon slags tandoperation i eftermiddag och lär inte heller vara på topp ikväll. Återstår Ella som är den enda som är frisk och kry och verkligen vill fira idag. Hon kommer att bli så besviken… Det lär inte finnas några rosor, någon choklad eller annat hjärtformat här hemma. Tur nog kom en granne över med några hjärtformade kakor igår kväll.

Igår tillverkade vi Valentine’s kort till alla klasskompisar och lärare. Vissa gånger är man väldigt glad över de små klasserna de har här, 20 elever och två lärare vardera. Ella gjorde alla sina kort själv. Jag gjorde alla Eitans kort… Nu kan vi iofs skylla på att han var sjuk, även om han råkade vara feberfri igår. Han skrev iaf sitt namn och ritade ögon och mun på Ninja Turtles korten som jag hittade efter en googling på ”Easy Valentines Crafts”… Tog fortfarande ett par timmars arbete. Men i ärlighetens namn så var de ganska roliga att göra och jag och Ella fick lite tid tillsammans.

Annons

6 reaktioner till “Valentine’s och sjuklingar

  1. Tyckte att de var passande eftersom Eitan har en Ninja Turtles-hjälm! Tack, vi går fortfarande och drar lite på förkylningarna, hoppas att du mår bättre!

 1. Ja, det var kul med Valentine i ES.
  Riktigt gulligt.
  Jag minns hur vi satt och skrev de där korten efter klasslistan för att inte glömma ngn.
  Så trist med sjukdomar. Vet ju att det inte blev ngn tand-op heller.
  Krya på er alla!

  1. Ja, klasslistorna följs, ett kort till varje klasskompis plus lärarna! Tack, nu har vi ju lov en vecka att kurera oss på. Eitan har förvisso gått i skolan 3 dagar den här veckan men han är fortfarande ordentligt trött.Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s