Segerparad

Efter att Patriots hade vunnit SuperBowl för femte gången utlovade Bostons borgmästare snabbt att det skulle hållas segerparad två dagar efteråt. Att prognosen utlovade snö och regn gjorde ingenting, hellre det än att spelarna hunnit åka på semester. Så på tisdag förmiddag (för två veckor sedan) bylsade jag på mig långkalsoner, vattentäta skor och gav mig ned på stan. Tågen var proppfulla med glada människor, Bostons polis beräknade att ca 1 miljon människor kantade gatorna längs med paradvägen. Det var en härlig stämning, trots vädret. Det sjöngs och ropades. Jag var på plats ungefär en timme innan spelarna dök upp och det var fullt ös hela tiden. Och när väl the Duck Boats kom så visste jublet inga gränser. Det är ingen tvekan om att Boston är en stad för sportfans.

img_8127
En timme innan paraden dykte upp såg det ut så här. Inte många som brydde sig om att det var regnblandat snö.
img_8150
Jodå, det fanns de som valde att gå utan tröja också. Alltid.
img_8156
Här kommer ägarbussen, undrar hur mycket de tjänade på att vinna SuperBowl?
img_8192
Så kom Brady. Och som det jublades…
Annons

2 reaktioner till “Segerparad

  1. Alltså, sport och jag är ingen kombination på något sätt…

    Däremot var det ett väldigt vackert paraply jag ser där på första bilden! Och fy vilket väder. Men i Boston verkar de i alla fall klä sig ordentligt och strunta i vädret. Ja, de flesta verkar åtminstone klä sig, någon enstaka gör det uppenbarligen inte.

    1. Jag är en sån där som kan bli fast i sport väldigt snabbt men det går lika snabbt över. Alltså, kul att titta på en match men bryr mig extremt lite om hur det går – tittar gärna på en final men skulle aldrig följa någon serie. Bostonbor är vana vid snabba väderomslag och kyla och alla verkar äga en stor svart North Face-jacka. Det gör nog de som väljer att gå barmagade också! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s