Rysskyla?

Svenska kvällstidningar brukar ju alltid skriva i sina rubriker och på löpsedlarna att det är från Ryssland eller Sibirien som kylan kommer när det är riktigt kallt. Kanske är det så även här?! Det har ju varit väldigt mycket turbulens kring Ryssland här i USA på senaste tiden och det är ju inte direkt varma vindar…

I helgen verkar det iaf ha kulminerat. Kylan alltså! I lördags tog jag en tur till biblioteket, -8 grader stod det på väderappen. Kallt men överkomligt. Vad jag missade att kolla var ”Feels like..”, det var nämligen isande vindar och med vindfaktorn var temperaturen -18 grader. Det kändes. Mina lår var genomfrusna när jag kom hem, mina öron röda under fleecemössan och jag sa åt familjen att ”vad ni än gör, gå inte ut idag!”. Resten av helgen tillbringades inomhus. Vi läste böcker, ritade, lagade mat och såg på film. Dottern fick sin vilja igenom att titta på film på lördagkvällen efter att Eitan hade somnat. Maken var måttligt road av att se ”The Princess Diaries” men ibland är det bara att bita ihop som förälder!

img_8540
Te, böcker och Dino Dan kan sammanfatta den här helgen!
img_8542
Ganska likt va? 🙂 Mina barn var så imponerande att den nu är upptejpad på väggen.
Annons

2 reaktioner till “Rysskyla?

 1. Här pratar det mer om Kanada-kyla, tycker jag 🙂 När det ska tas i vad gäller kyla. Men ja, visst, Ryssland är ju högst aktuellt nu. Yup.
  Vilar lite från Trump och co just nu 😉 Orkar inte med dem.
  Det var kyligt i helgen, vi hade -7 i lördags. Inte mig emot, bara glad om våren stoppas lite. Men idag ska det bli 20 grader igen, so who am I kidding?
  Jättefin pingvin du målat. Ja, upp på väggen med den.
  Ha en bra dag!!

  1. Du gör rätt i att vila från det! Lyssnade på ett radioprogram där någon smart människa sa att man kan inte se på all aktivism mot Trump som ett maraton, det är en stafett där man gör sin del och när man blivit trött får någon annan ta över så att man får vila lite!
   Vädret är verkligen konstigt, vi ska tydligen få lite snö imorgon.
   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s