Brookline Day

I söndags ordnades Brookline Day i en park för femte året. För oss var det så klart premiär. Man hade ordnat shuttle-bussar från olika delar av stan för att undvika parkeringskaos så för mig blev det även premiär på att åka en riktig amerikansk skolbuss. Kändes lite roligt när vi på bussen storögda passerade det ena mansionet efter det andra i södra Brookline, som om vi satt på någon sorts turistbuss. Ella konstaterade rutinerat att de inte hade några trottoarer i området eftersom alla ändå har bil där och inte behöver gå någonstans. Det har hon nog rätt i.

Väl i parken så var det fullt ös. Det fanns brandbilar, polisbilar, traktorer och till och med en ismaskin för barnen att klättra upp i och ”köra”. Riktigt bra band på scenen, food trucks, hoppborgar och klättervägg för barn samt massor av stånd för organisationer och företag i Brookline. Vi gick runt bland stånden och barnen plockade på sig gratissaker, pysslade och tävlade. Stötte ihop med grannar och klasskompisar. Som grädde på moset vann Ella ett bokpaket i deras stora lotteri och blev jättelycklig när det visade sig att det inte bara fanns böcker (på engelska, blä!) utan också Harry Potter-knappar.

img_6293
Han ser ju precis ut som Marshall i Paw Patrol!
img_6295
I väntan på lunchen

img_6308

img_6310
Älskar den här bilden på Ella. Hon ser så full i sjutton ut. 
img_6313
Hittade en Pokemon
img_6317
Älska Harry Potter-knappar!
Annons

5 reaktioner till “Brookline Day

    1. Jag önskar så att hon kan börja läsa (frivilligt) på engelska snart. Förutom första Harry Potter-boken så fanns första Narnia-boken, Svanens trumpet och en till bok som jag inte kommer ihåg nu. Riktiga klassisker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s